To...


posted by radhiahsyahida

5 comments


..day

~Besday my bro in law (abg dlm undang ek? ;p) kali yang ke brape ye? lupe la..tapi, beliau sangat baik sebab tiap-tiap hari datang ambik kami kat sekolah walaupun jem melanda sepanjang perjalanan..(tiap hari dengar beliau konplem ngn sikap pengguna jalan raya..haha). 'Ala kulli hal, semoga hidup beliau sekeluarga dlm penjagaan Allah swt slalu..ameen


~Ada sambutan maulidur rasul kat sekolah.so, tak payah mengajar..hik3
saya incharge utk pertandingan teka silang kata..macam-macam la jawapan depa bagi..ada
beberapa student ni, klu yang diberi ialah 'dewi syurga'..tapi, tengoklah apa yang depa jawab! ish..ish..influenced by cite indon betul depa ni..
jawapan sbenarnya bidadari la..
group hamas namenye
siap meniarap lagi..huhu
chumel
vs
innocent
~Kak Zi belanja sume cikgu...alhamdulillah! beliau baru dapat gaji sekaligus untuk 3 bulan..(bestnye..) sebab beliau KPLI.

~Pergi masjid Putrajaya malam ni, ustaz Anuar mengajar tarannum
and abg Di seprti biasa as PIC..ecah,on9 tonite ye..rindu! mau sembang..

..morrow

~Cuti sekolah!!!! yey~ haha..first time berasa gembira menantikan cuti sekolah dengan perasaan sebagai seorang cikgu..agak-agak, cikgu-cikgu saya dulu cam gini jugakkah? huhu..cg soo, jgn tipu..hehe :D

~Tak dapat balik ganu lagi!! uwaa.. terlambat beli tiket la..huhu. terlupa plak minggu ni school holiday, so..terpaksa la balik luse pagi.. (akak kat kaunter tu macam perasan je muka frust itu bila mendengarkan sume tiket sudah habess). Apapun, sangat bersyukur sebab dapat jugak balik KT and jika diizinkan Allah, bakal sampai ke losong itu even paling lambat antara budak-budak BAR-Tranung (gg, farah, dayah, by, kak ina, nikhanis, faris)


~Tak dapat join KRIM ke Gombak..maaf ye kalian..ada masalah yang dhiah tak dapat nak elakkan ditambah lagi ngan probs yang dah bagitau kak Kas tu..sori kak Ada @ kak Maryam if terbaca post ni before@ after de program.Ada hal lagi nak bagitau sebenarnya..next liqo' insyaAllah..

~Bakal ikut kak Ti ke Kajang..jika diizinkan Allah, cam banyak je beliau nak kirim barang wat balik Tranung! seronok la budak-budak tu ye..

~Bakal meninggalkan ayat-ayat seperti ini buat sementara waktu..jika diizinkan Allah ''cikgu!!..Raihan kacau saya"
"teacher, can you explain what is foodweb?"
"assalamualaikum ustazah/cikgu/teacher"
"cikgu, hari ni belajar jugak ke?"
"ustazah, nak gi tandas "
"ustazah, nak minum air masak bleh?" -ini soalan yang paling faymes
..hehe..i'll miss them

and yesterday

~Result SPM kluar, congrat bro! Allah dah beri apa yang terbaik and layak untuk hambaNya..even tak sampai apa yang ditargetkan..but,dah ok tu! i'm proud to be ur sis (^_~)v..and also rekod SPM KIST tahun kita dah pecah la bukert..congrats my juniors!! hehhe~ tadi dah sms pengetua, beliau gembira jer..teringat dulu-dulu sir khalil cite, kalo hari nak kuar result, misti cg kluar masuk toilet..mereka lagi la berdebar. InsyaAllah, cuti ni kalo ade kesempatan nak pi jenguk kolebrang jap..rindu bau KILANG MARDEC bila baca post cg Soo hari tu..hehe..

~Last latihan rumah sukan..suke tengok gelagat mereka yang kelakar dan bersemangat. Budak-budak laki semangat depa lain sket bila bab-bab sukan ni..

depa tengah berbincang tentang strategikah? ;p

~Oh lupe..besday esan..huh.beliau telah mencapai apa yang diimpikan..dah seminggu lebih beliau continue with kejuruteraan awam..May Allah protects him under His blessing..Nampaknya, enset goges itu bakal bertukar tuan..hepi! =)

and this sunday..jika diizinkan Allah

~bakal meninggalkan kebisingan kotaraya dan bakal mendengar kebisingan mereka yang berkenaan ini =)

5 comments

  1. nas_asya
  2. nas_asya

[fellow followers]